Kim ja pönttöhirviö sekä muita tarinoita

IMG_20180421_095134

Pyysin Tacticilta muutaman muun kirjan arvosteltavaksi, ja paketissa tuli muutamia ylläreitä. Ensi katsomalta minua ei totta puhuen tämä Kim ja pönttöhirviö -kirja kovin paljon kiinnostanut. Annoin sen kuitenkin esikoiselle luettavaksi, ja pyysin häneltä arviota kirjasta. Yllätyksekseni tämä kirjaronkeli 7-vuotias innostuikin kirjasta niin, että luki sen lyhyen ajan kuluessa useamman kerran, ja se on harvinaista!

Osa viehätyksestä johtuu tietysti vessajutuista, kuten korvaan kakkaavasta muurahaisesta. Kirjassa on kuitenkin muutakin hyvää. Kirja on samanlaista maagista realismia kuin meidän kovasti tykkäämät Tero ja Tarmo -kirjat (1 & 2), joissa tavallisen lapsen arkeen yhdistyy fantasiaelementtejä. Tarinat saavat mielikuvituksen liikkeelle myös omassa arjessa!

Kirja on bloggaaja Peppe Öhmanin esikoislastenkirja. Nimi oli minulle ihan tuntematon, googlettamalla selvisi, että kysymys on ilmeisesti tunnetustakin bloggaajasta.IMG_20180421_095234

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *