Super Mario – pelaajan käsikirja

IMG_20171207_090508 (1)

Onko teillä pelattu Super Mario Runia? Minusta se on kivoimpia kännykkäpelejä, joita tällä hetkellä on. Peli maksaa kyllä kympin, mutta se hinta mielestäni kannattaa maksaa, ettei lasten tarvitse katsoa ilmaispelien mainoksia, jotka voivat olla ihan mitä sattuu.

Readme.fi on julkaissut Super Mario Runiin pelaajan käsikirjan. 6-vuotias on pelannut Marion läpi jo useampaan kertaan, mutta tiedän että hän tulee ihastumaan kirjaan tosi paljon ja lukemaan sitä varmasti lähes samalla innolla kuin pelaa peliä!

Kirja kertoo Mario-pelien historiaa, kaikenlaista knoppitietoa ja vinkkejä pelin jokaiseen tasoon. Peliä nyt voi pelata ilman kirjaakin ja keksiä melkein kaikki samat asiat itse. Muutaman sellaisen vinkin kirjasta löysin, jota me ei itse olla huomattu – kyllä, olemme pelanneet Mariota myös yhdessä! Vinkit olivat vielä oikeasti ihan hyviä. Knoppitieto on se, mikä kirjassa lapsia ehkä eniten kiinnostaakin, ainakin meidän poika on siinä iässä että Super Marion kaikkien örkkien ja ötököiden nimien opettelu kiinnostaa.

Kirja on hyvä ostos kaikille niille lapsille, jotka ovat paljon mieluummin ruudun kuin kirjan ääressä. Peliopas ehkä houkuttelee heidätkin välillä lukemisen pariin.IMG_20171207_090702 (1)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *