Touhulan kirjajoulukalenteri

IMG_20171106_104011Jo kolmena vuonna peräkkäin meillä on partiokalentedein lisäksi ollut vain itse tehty joululaulukalenteri, josta on opeteltu joka päivä uusi joululaulu ja joka kuulemma pitäisi tehdä taas uudestaan tänä vuonna. Päiväkodin aloittaminen vuosi sitten on kuitenkin tuonut myös erilaisia paineita siihen, millaisia kalentereita ja lahjoja pitäisi olla. Nyt kun lapset ovat ekaa kertaa kuulleet, että melkein jokaisella on suklaajoulukalenteri, että postissa tulee lelukuvastoja, ja kaikenlaista sellaistakin mitä ”kaikilla on” ja jota en usko oikeasti kovin monessa perheessä kuitenkaan olevan… No, 2-vuotiaan toiveet on onneks vielä helppoja. Hän toivoo lahjaksi vain ”joulukirjan”.

Sain kustantajalta arvostelukappaleen Touhulan kirjajoulukalenterista, ja ehkä tämä oliskin hyvä vaihtoehto tavarakalentereille ja muille. Mutta valitettavasti en voi kertoa siitä kovin paljon enempää, sillä alan nyt 32-vuotiaana vihdoin oppia olemaan avaamaan joulukalenterin luukkuja etukäteen. Eiköhän sisältö kuitenkin ole taattua Richard Scarrya, josta meillä pitävät niin aikuiset kuin lapsetkin. Scarryn tarinat eivät ole erityisen syvällisiä, mutta niistä tulee iloiseksi ja hyvälle tuulelle – ja eikö se oikestaan ole aika arvokas asia jo sekin?

Katso täältä, mitä lapsi piti joulukalenteristaan!

Onko teillä muilla ollut kirjajoulukalentereita käytössä? Mitä niistä piditte, entäs lapset?

4 vastausta artikkeliin ”Touhulan kirjajoulukalenteri

  1. Meri Artikkelin kirjoittaja

   Mä tykkään tosi paljon noista kirjajoulukalentereista! Meillä vaan lapset on niin eri-ikäiset, että molemmille sopivaa kirjakalenteria on tähän kohtaan vaikea löytää. Mutta ehkä iltasaduiksi oliskin kiva etsiä molemmille omat :)

   Vastaa
   1. Meri Artikkelin kirjoittaja

    6-vuotiaalle heti aloinkin miettimään Jostein Gaarderin Joulumysteeriota :)

    Vastaa
 1. Päivitysilmoitus: Joulukalenterikirjat tositoimissa | Tänään on kaunis päivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *