Flash Point

IMG_20171108_183640

Vesirokon alettua on asennoiduttava kotona oloon useamman viikon ajaksi. Ensiksi sairastui esikoinen, jonka kanssa kotona on oikeastaan aika leppoisaa ja hauskaa, ja joka lähetti minut heti alkuun kirjastoon etsimään uutta luettavaa, koska ”kaikki kirjat kotona on jo luettu”. Olin sopivaan saumaan lainannut meille myös tämän Flash point -eplin kuultuani siitä paljon hyvää.

Flash point on palomiespeli, jossa pelaajat yhdessä toimivat pelastaakseen uhrit palavasta palosta. Näitä yhteistoimintapelejä, joissa kaikki joko voittavat tai häviävät yhdessä, on aika vähän, ja tämä on ensimmäinen isommille lapsille löytämäni yhteistoimintapeli. Näitä suosittelen etenkin kaikkiin perheisiin, joissa nappulat lentelevät kun joku häviää pelin…

Pelin ikäsuositus on kymmenestä vuodesta ylöspäin, mutta siinä on sääntöjä eri vaikeustasoilla, ja helpoimmat säännöt 6-vuotias oppi yhdellä pelikerralla. Koska pelissä toimitaan yhdessä, myös toimintaa voi suunnitella yhdessä ja siksi vähän nuorempikin pysyy pelissä helposti mukana! Pelilaudassa on kaksi puolta joissa on erilaiset talot ja aloitustilanteetkin voi joka pelissä tehdä erilaisiksi, mikä pitää pelin kiinnostavana pidempäänkin.

Peli oli meille harvinainen myös siinä, että lapsi kyllästyi peliin ennen minua. ”Mehän pelattiin eilen jo kahdesti, pelataan tänään jotain muuta…” ja kolmantena sairaspäivänä hän armeliaasti totesi, että tänään voisin taas pelata sitä sun kanssa! :)

IMG_20171108_183650

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *