Kesäarvonta 2017: Tippukivitapaus

9789511310006Tippukivitapaus on Yökyöpeleiden tekijöiden uusi hauska, naurattava ja ajatuksia herättävä runokirja lapsille, joka toimii niin pienemmillä värikkään ja iloisen kuvituksensa vuoksi, kuin myös vanhemmilla lapsilla  runojensa aihepiirejä ajatellen. Kirjasta on myös tulossa Kansallisteatteriin musiikkinäytelmä syksyllä 2017. Tarkemmin kirja on esitelty ainakin Lastenkirjapinossa.

Jos haluat voittaa omaksesi Tippukivitapaus-kirjan, kommentoi tähän alle 31.7.17 mennessä ja kerro, mitä kirjoja teillä luetaan kesälomalla. Voit sitten voittaa tämän kirjan teille syksyn lukuhetkiin :)

 

Nirson lounas

Äiti, ootko kuuro?
Mua risoo riisipuuro
ja ranskalaiset potuttaa!

Mä vihaan munavoita
pitsaa pastaa silakoita
on pullaa turha tuputtaa.

Maito on märkää
ällöän härkää
on lihakeitto liian lödee.

Äiti, turha luulo,
syö itse inha puuro
mä haluan jotain parempaa!

Hillo on löllöö
juusto on ällöö
nuudelis on nuiva maku.

Äiti, älä penää!
Mä en syö koskaan enää
kuin lentäviä lettuja.

3 vastausta artikkeliin ”Kesäarvonta 2017: Tippukivitapaus

 1. Kia/ Luetaanko tämä?

  Tämäpä olisi mukava voittaa! Meillä luetaan ainakin Vallu-kirjoja (viisivuotiaan suosikit), Pasi Pitkäsen Kadonneiden eläinten saarta, Mauri Kunnaksen kirjoja, joista kolmevuotias on nyt todella innostunut. Odotamme myös kovasti Veera Salmen ja Elina Warstan uuden lastenkirjan ilmestymistä!

  Vastaa
 2. Piia Myllykoski

  Mukaan arvontaan! Tuo on huippukirja! Meillä on kyllä se jo itsellä mutta tietäisin montakin lasta, jolle mielelläni kirjan lahjottaisin. Meillä luetaan kesällä monenlaista lapsille ja isompi lukee jo vähän itsekin. On luettu muun muassa Sateenkaarikalaa, Kerttu ja Kärpänen kirjaa, Astrid Lindgreniä (osittain siksi, että ollaan menossa toivottavasti Junibackenille tänä kesänä, itse luin myös kirjan Astrid Lindgrenistä), Mimmi Lehmää ja Varista (osin siksi, että nähtiin se kesäteatterissa ja sama myös Uppo-Nallen osalta). Mutta yleisesti ottaen luetaan kyllä vähän mitä sattuu. Viimeksi eilen illalla luin pienimmälle kolme Ryhmä Hau minikirjaa. Monesti tuntuu, että näin kirjabloggaana esittelee kaikkia hienoja uutuksia ja sitten luetaan divarista ostettua ikivanhaa rypistynyttä Miina ja Manua uudelleen ja uudelleen…

  Vastaa
 3. Susanna Mäki

  Arvontaan mukaan! Meillä 5-vuotiaan kanssa luetaan Mauri Kunnasta sekä prinsessakirjoja isän ja äidin kyllästymiseen asti. Prinsessavaihe on meneillään niin kirjoissa kuin vaatteissakin. Onneksi on tuo Kunnas ja onneksi on paljon ihania lastenlauluja, joita lauletaan ja soitetaan yhdessä ja erikseen. Myös raamatun kertomukset kiinnostavat kovasti. Niitä luetaan lasten raamatusta, joka saatiin lahjaksi (Riihimäen) seurakunnalta, kun lapsi syntyi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *