Miinan ja Manun askartelukirja

IMG_20140603_112014

Meillä on herännyt uusi innostus askarteluun ja piirtämiseen, ja kun lapsi lähestyy viiden vuoden ikää, askartelu myös sujuu jo vain pienellä neuvomisella. Kaapista kaivettiinkin melkein vuosi sitten synttärilahjaksi saatu askartelukirja, joka nyt on ollut loistavaa ajankulua ja helpottanut minun tunnontuskiani siitä, kun en saa aikaiseksi järjestää askarteluja lapselle.

Olin itse ajatellut aikuisen näkökulmasta, että ei olisi kovin kiinnostavaa vain leikata kirjasta valmiita kuvia ja liimata niitä toisiinsa. No, olin väärässä. Leikkaaminen ja liimaaminen olivat juuri sopivia haasteita, ja kun hahmot vielä olivat tutuista kirjoista (joita jostain syystä lapset rakastavat mutta aikuiset eivät – onneksi niitä saa äänikirjoina!), kiinnostus on ollut taattu.

Parasta kirjassa ovat olleet Miina- ja Manu-naamarit. Niiarä on syntynyt meillä monta leikkiä, monena päivänä peräkkäin. Kiva, kun mukana on muutama askartelu, joilla voi oikeasti leikkiä, eivätkä ne vain hautaudu laatikon pohjalle muiden askartelujen joukkoon. Meillä on käynyt viime päivinä usein kylässä pieni salmiakkia syövä kissa.

Yksi vastaus artikkeliin ”Miinan ja Manun askartelukirja

  1. Päivitysilmoitus: Miina ja Manu -puuhakirjoja | Tänään on kaunis päivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *